+47 976 54 354

For å sjekke ut folks eventyrlyst og styrke samholdet er det nok lite som kan måle seg med en ordentlig grensesprengende opplevelse. En fartsfylt tur på bølgene blå setter fortgang i prosessen med den raskeste teambuilding Kristiansand har å by på.

Når arbeidsstokken trengs og sammenristes så foreslår vi at du plasserer alle i samme båt. Bokstavlig talt! La oss få kle dere opp med det beste av sikkerhetsutstyr og gi dere en kort sikkerhetsopplæring før vi drar til sjøs. Vi hos Havrafting Sør har toppmoderne RIB og utstyr, samt kvalifisert og godkjent mannskap. Vi tar dere med på en fartsfylt opplevelse som vil få adrenalinet til å bruse. Ja da, det kan være at sjøen ligger stille så langt øyet ser når vi står med begge beina planta på bryggekanten. Fortvil ikke! 2 x 350 HK Yanmar motorer har både fart og krefter til å ta dere med ut på åpent hav!

Vår visjon er å by på en naturbasert adrenalinopplevelse i verdensklasse som dere sent vil glemme. Med andre ord, teamfølelsen blir styrket både ved at dere opplever noe ekstremt sammen og at dere har et nytt samtaleemne når matpakka fortæres for lang tid fremover. Men vær på vakt, det er mulig at noen og enhver får seg en overraskelse når dere innser hvem i gjengen som faktisk er mest adrenalinfreak. Kanskje det ikke er den alle tror. Kanskje det faktisk er den mest utenkelige i hele staben!

Vi hos Havrafting Sør er stolte av all den spenningen og gleden vi kan tilby dere som er på utkikk etter en teambuildingopplevelse for staben. Gjennom årene har vi sett hvordan alle typer mennesker har frydet seg ombord i RIB’en vår. For enkelte har det vært en barriere å gå ombord, men alle stiger begeistret i land igjen etter fullført tur med stort smil rundt munnen.

Våg å utfordre din gjeng til å tøye sine personlig grenser samtidig som dere får den mest fartsfylte teambuilding Kristiansand tilbyr! Vi gleder oss til å ta dere med ut på tur!

Havrafting Sør AS
Nedre Lundsvei 3
4630 Kristiansand

Kontakt
Tlf: +47 976 54 354
Epost: kai@mja.no

Følg oss:

Facebook side Instagram
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

© Havrafting Sør AS. Webdesign ©2013-2023 Web Norge