+47 976 54 354

Liker du fart og spenning? Liker du å pushe grensene sammen med vennegjengen? Da er tiden inne for et adrenalinkick på åpent hav! Vi i Havrafting Sør tilbyr den mest fartsfylte og spennende event Kristiansand og Sørlandet har å by på.

Om du skal invitere til utdrikkingslag, 40-års kalas eller en ekstremsportdag med gjengen, da er det på sin plass å vurdere havrafting. Havrafting byr på opplevelser som vekker hele følelsesregisteret hos de fleste av oss.

Vår visjon er å levere en naturbasert adrenalinopplevelse i verdensklassen. Derfor er RIB’en vår toppmoderne og godt utstyrt. Vi har satt sikkerheten i høysetet og skolert mannskapet vårt. Vi er rett og slett stolte over å tilby en av de aller mest fartsfylte og spennende opplevelsene som Kristiansand og Sørlandet har å tilby.

Og vi kan love deg at det går unna! Med 2 x 350 HK Yanmar diesel motorer på RIB’en er vi raskt ute på åpent hav. Spørsmålet blir ikke hvor fort båten kan gå, men heller hvor mye fart gjengen din tåler. I møte med naturkreftene slår overlevelsesinstinktet inn og adrenalinet bruser. Det kiler i magen og mange blir fylt av en skrekkblandet fryd!

Når beina igjen er godt plantet på landejorden er alle en opplevelse rikere og har fått utvidet sine personlige grenser. Mannskapet hos Havrafting Sør opplever hele tiden at aktivitetene våre gir spenning, glede og en god mestringsfølelse hos gjestene. Havrafting er en ekstremsport som de aller fleste kan være med på.

Utfordringen er gitt! Kom og bli med på en båttur du sent vil glemme. En båttur hvor du virkelig kjenner at du lever! En båttur hvor komfortsonen blir sprengt samtidig som du kjenner på mestring og glede.

Kontakt oss så tar vi en uformell prat om hvordan vi kan tilrettelegge den optimale event i Kristiansand for deg og din gjeng. Vi gleder oss til å dra på tur sammen med dere!

Havrafting Sør AS
Nedre Lundsvei 3
4630 Kristiansand

Kontakt
Tlf: +47 976 54 354
Epost: kai@mja.no

Følg oss:

Facebook side Instagram
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

© Havrafting Sør AS. Webdesign ©2013-2023 Web Norge