+47 976 54 354

Vår visjon er å levere en naturbasert adrenalin opplevelse i verdensklasse for alle som ønsker en fartsfylt RIB reise som sent vil glemmes. Gjennom menneskelig kunnskap, erfaring og best kvalitet på utstyr har vi satt sikkerhet, service og innovasjon i høyeste fokus. Vi benytter oss kun av nye toppmoderne båter med alt det beste av sikkerhetsutstyr for våre kunder.  Gjennom vår visjon ønsker vi å gi våre gjester den beste RIB opplevelsen i Sør Norge.

Vi tilbyr en av de mest fartsfylte og spennende opplevelser Kristiansand og Sørlandet har å tilby. Vi er stolte av all den spenning og glede vi kan tilby samtidig som sikkerhet er i høysete for alle våre aktiviteter.

Våre mannskaper er kommersielt kvalifisert og godkjent med mange års erfaring. Vi drar aldri til sjøs uten at sikkerhet og komfort for våre gjester er prioritet nr. 1. Vår båt er en RIB Unlimited 36 Charter med 2 x 320 HK Yanmar diesel motorer. Vi ønsker å benytte kun ny båt med nye maskiner til denne type aktivitet av hensyn til sikkerhet.

Havrafting Sør AS
Nedre Lundsvei 3
4630 Kristiansand

Kontakt
Tlf: +47 976 54 354
Epost: kai@mja.no

Følg oss:

Facebook side Instagram
Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google+

© Havrafting Sør AS. Webdesign ©2013-2023 Web Norge